DOSTAVA/PREUZIMANJE ROBE

Kupac ima mogućnost odabira dostave robe paketnom/paletnom dostavom ili osobnim preuzimanjem robe u jednoj od poslovnica Trgovca.

Paketna/paletna dostava vrši se na cijelom području Republike Hrvatske (uključujući otoke). U pravilu dostava se vrši tri radna dana.
Subote, nedjelje, blagdani i neradni dani ne računaju se u rok dostave. Dostava naručene robe naplaćuje se 5,99 EUR/45,13 KN (uključen PDV). Besplatna dostava moguća je za sve narudžbe iznad 60 EUR/452,07 KN (uključen PDV). Trgovac ostavlja Kupcu mogućnost izbora između dostave i osobnog preuzimanja naručenog proizvoda na sljedećim adresama:
1. Donji Stupnik
Gospodarska 16a
10255 Donji Stupnik
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 08-16 h
2. Rijeka
Save Jugo Bujkove 1
51000 Rijeka
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 08-16 h


U slučaju da Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Trgovac ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova vezanih uz isporuku. Po spremnosti robe za dostavu odnosno preuzimanje Trgovac Kupcu koji je odabrao uslugu dostave, putem elektroničke pošte dostavlja Obavijest o spremnosti robe za isporuku u kojoj će biti definiran predviđeni dan dostave, odnosno Trgovac Kupcu koji je odabrao sam osobno preuzeti naručeni proizvod u nekoj od poslovnica Trgovca, dostavlja Obavijest o spremnosti robe za preuzimanje u poslovnici. Ukoliko Kupac odabere dostavu proizvoda od strane Trgovca, dostava kupljenog proizvoda vrši se na adresu dostave navedenu prilikom izrade narudžbe. Dostava proizvoda Kupcu obavlja se isključivo radnim danom.