Brendovi


Stoelzle je jedan od najvećih proizvođača čaša u Njemačkoj. Kvaliteta njihovih proizvoda utemeljena je na proizvodnji i razvoju koja traje već 128 godina u regiji Lausitz koja je prirodno bogata kvarcnim pijeskom i vapnencom čineći plodno tlo za razvoj čaša izrazite kvalitete.
Detaljnije
ARCOROC
Francuska marka Arcoroc nudi snažne, praktične proizvode dizajnirane za elegantnu i profinjenu profesionalnu upotrebu. Arcoroc je druga najpopularnija marka koju koriste profesionalni ugostitelji širom svijeta.
VIŠE
Stvorena u suradnji s glavnim kuharima i sommelierima, svaka kolekcija kombinira uzvišenu eleganciju i kreativnost. Ovaj asortiman poboljšava fina jela i vina kao nitko drugi te utjelovljuje „francusku umjetnost življenja“.
VIŠE
LUMINARC
Francuska marka Luminarc vodeće u posuđu u Francuskoj, prisutan u 160 zemalja diljem svijeta. Kombinira različite stilove, uzorke i boje ultra otpornog i modernog posuđa za svakodnevnu upotrebu .
VIŠE
Bormioli Rocco je talijanski vodeći proizvođač stakla i stolnog posuđa sa širokom paletom koja obogaćuje kulinarsko iskustvo i stolove toplinom talijanskog stila kuhinje. Stvoreni iz obiteljeske radionice stakla, danas plasiraju proizvode po cijelom svijetu.
VIŠE
Kao treći proizvođač stakla u svijetu i čak drugi proizvođač u Europi, Pasabahce nastupa snažno na tržištu sa širokom ponudom proizvoda i proizvodnjom usmjerenom suvremenim zahtjevima tržišta sa tvornicama u Turskoj, Bugorskoj, Egiptu i Rusiji.
Detaljnije
pintiinox logo
Pinti Inox je talijanski proizvođač koji je već 80 godina specijaliziran u razvoju visoko kvalitetnog kuhinjskog inventara od nehrđajućeg čelika, prvenstveno pribora za jelo i posuđa od inoxa čija je distribucija prisutna u više od 50 zemalja diljem svijeta.
Detaljnije
unnamed
Comas je vodeća španjolska marka pribora za jelo i sitne ugostiteljske opreme. Njihovi proizvodi su stvoreni za svakodnevnu profesionalnu upotrebu, a odskaču posebnom dizajnerskom obradom i kvalitetom.
Detaljnije
282-10-logo abert
Abert je talijanski lider u sektoru pribora za jelo, stolni inventar i profesionalne ugostiteljske proizvode. Kvaliteta i izvrsnost talijanske proizvodnje te otvorenost za inovacije čini ovu marku prepoznatljivom u HoReCa sektoru.
Detaljnije
Kulsan-Melamin

Kulsan

Kulsan je turski proizvođač koji od 1974. godine proizvodi najraznovrsnije artikle za ugostiteljstvo koji su proizvedeni od polikarbonata, melamina, laminata. Njihovi proizvodi su suvremeno estetski, kvalitetni i prvenstveno održivi jer su prikladni za višestruku profesionalnu upotrebu.
Detaljnije
280-10-LOGO GURAL PORSELEN
Gural Porselen je marka koja spaja obrtništvo, dizajn, kvalitetu i umjetnost. Turski proizvođač porculana koji nudi široku paletu klasičnog i elegantnog, ali i dekoriranog i modernog kuhinjskog inventara, prvenstveno tanjura i ostalih porculanskih proizvoda.
Detaljnije
afd-58795
Dudson proizvođač tanjura, u čijem je središtu proizvodnja praćena autentičnim i nadahnjujućim dizajnom, prepoznat na tržištu kao simbol stilske prezentacije hrane. Specifična proizvodnja tanjura sa dvostrukom glazurom, ručnom obradom čini ove proizvode visoko kvalitetnim i posebnim jer je svaki tanjur unikat.
Detaljnije
279-10-saturnia logo
Saturnia je talijanska tvornica porculana, specijalizirana za proizvodnju porculanskih proizvoda za ugostiteljstvo i kućanstvo osnovana 1966. godine. Za svaku kolekciju Saturnia predlaže asortiman proizvoda dizajniran da udovolji najsuvremenijim zahtjevima ugostiteljskih trendova.
Detaljnije
simax logo
Simax marka dio je grupacije Kvalier koja je vodeći proizvođač vatrostalnog stakla u Europi već 180 godina. Simax proizvodi izrađeni su posebno za potrebe pripreme i obrade hrane pri visokim termičkim uvjetima, odnosno za upotrebu u pećnici, mikrovalnoj pećnici, pećnici na vrući zrak.
Detaljnije
bialetti
Bialetti je vodeća i po kvaliteti prepoznatljiva talijanska marka kuhinjskog inventara za pripremu kave, kao što su tradicionalni aparati i električni aparati za kavu, te linija kave u kapsulama. Marka je također posvećena proizvodnji vrhunskog posuđa za kuhanje marke Aeternum sa širokom ponudom tava i lonaca.
Detaljnije
WEBSHOP